Skandinaavista muotokieltä ja tinkimätöntä laatua loma-asumiseen

Villa Puukkoniemen arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti SAFA Janne Kantee, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä puu- ja hirsitaloja Suomeen ja ympäri maailmaa. Huvilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostaa modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Alueelle nousee yhteensä neljä korkeatasoista huvilaa, joiden kerrosala on 135 m2 ja huoneistoala 113 m2. Saman katon alla ovat oleskelu- ja asuintilat sekä erillinen saunatila, jonne on oma sisäänkäynti lasitetun välitilan kautta. Saunasta onkin helppo pulahtaa Toisveteen vilvoittelemaan, sillä huvilat sijaitsevat aivan rannan tuntumassa.

3D-kuvat ovat viitteellisiä eivätkä täysin vastaa lopullista kohdetta.

Keittiö- ja oleskelutila ovat yhtenäistä tilaa, josta aukeaa upea näkymä. Järvelle suunnatut lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat luonnon vuodenaikojen vaihteluineen lähelle. Makuuhuoneita on kaksi. Lämpimään vuodenaikaan yli viidenkymmenen neliön terassi tuo lisäneliöitä yhdessäoloon.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi pohjakuvan isompana.

Julkisivukuvat

Rakennustapaseloste