Skandinaavista muotokieltä ja tinkimätöntä laatua loma-asumiseen

Villa Puukkoniemen arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti SAFA Janne Kantee, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä puu- ja hirsitaloja Suomeen ja ympäri maailmaa. Huvilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostaa modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Moderni huvila hengittävällä ekopuutalorakenteella

Villa Puukkoniemen huvilat toteutetaan Honkatalojen ekopuutaloina, joissa on hengittävä seinärakenne. Ekopuutalon seinärakenteessa tavallisissa puutaloissa käytetty mineraalivilla- ja muovirakenne korvataan ekovillalla ja paperilla. Näin rakenteesta saadaan hengittävä, eikä höyrysulkua muodostu. Sisäilma säilyy raikkaana ja puhtaana hengittää kaikkina vuoden- ja vuorokauden aikoina, eikä home- ja kosteusvaurioita muodostu.

Ekopuutalo on moderni puutalo, jolla on myös hirsitalon parhaat ominaisuudet. Jos kärsit allergiasta tai astmasta, paras vaihtoehto on muoviton ekopuutalo. Se on loistava vaihtoehto kivitalolle. Keski-Eurooppa ja osa Skandinaviaa ovat uusien talojen rakentamisessa siirtyneet jo täysin muovittomiin seinärakenteisiin. Näin saavutetaan luonnonmukainen ja terveellinen asumismuoto.